Xenical mot overvekt

Sist oppdatert

Xenical er en godkjent reseptbelagt behandling av overvekt og dette er en relativt effektiv slankemedisin som beviselig virker. I denne artikkelen kan du blant annet lese om hvodan Xenical virker, om risikoen for bivirkninger og kjøp på nett, med mer.

Derfor bør du velge Xenical

Dette er enkelt og greit en effektiv medisin som virker mot overvekt og som har hjulpet mange mennesker. På drugs.com har flere av disse har delt sine erfaringer med Xenical og mange gir toppkarakter. Det beste argumentet for å benytte Xenical er med andre ord at dette legemiddelet virker relativt godt og faktisk fjernes nesten 1/3 del av alt matfettet du får i deg. En rekke studier bekrefter for øvrig slankeeffekten og viser en nedgang i kolesterol, blodsukker og blodtrykk.

Sjekk det norske kosttilskuddet Medox som tar verden med storm

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven.

I 2015 ble for øvrig loven endret og det er ikke lenger tillatt å få legemidler tilsendt til Norge. Samtidig ble det åpnet for norske nettapotek og dersom du har resept kan du med andre ord kjøpe Xenical på nett, fra et godkjent norsk nettapotek som apotek1.no.

Gode alternativer

Det finnes reseptfrie slankemidler som i følge nyere forskning virker vel så godt som Xenical og som samtidig kommer med mindre risiko for bivirkninger. Et godt alternativ er dette slankemiddelet som virker minst like godt som Xenical, men som skal kunne fjerne enda mer av fettet.  Et annet godt alternativ er Glucomannan som gjør det mulig å slanke seg uten sultfølelse. Sjekk også den populære fettforbrenneren MetaBurn.

Ikke kjøp ulovlig

De fleste nettsider hvorfra du kan kjøpe Xenical og andre medisiner driver ulovlig og vi vil på det sterkeste advare mot slike aktører som selger potensielt skadelig medisiner, ofte produsert under svært kritikkverdige forhold. Det er ulovlig, du risikerer alvorlig helseskade og i verste fall døden. Det er som nevnt kun lovlig å kjøpe legemidler fra norske nettstedet

Nyttige fakta

Xenical, eller Xenical Orlistat som dette legemiddelet også kalles, er en medisin som virker direkte i tarmen og det reduserer risikoen for bivirkninger. Videre er dette et legemiddel som virker ved å hindre at matfett tas opp i kroppen og som nevnt blokkeres opptil 1/3 av fettet. Orlistat er for øvrig navnet på det reseptbelagte virkestoffet i Xenical og derav navnet Xenical Orlistat..

Alle medisiner kommer med en risiko for bivirkninger og i tillegg er det slik at noen ikke bør bruke Xenical, for eksempel personer med epilepsi. Når det gjelder bivirkninger er milde hodepine, magesmerter og diare blant de mest vanlige reaksjonene og her bør du være oppmerksom på en ting.

Inntak av fettrike måltider vil øke risikoen for bivirkninger som diare, luft i magen og magesmerter. Du finner viktig informasjon om bruk av Xenical Orlistat, om dosering, om risikoen for bivirkninger, om utsatte grupper, med mer i pakningsvedlegget. Husk ellers at legemidler alltid skal tas som foreskrevet av legen.

Les mer