Proto-Col Slim Fizz med glucomannan

Sist oppdatert

Proto-Col Slim Fizz er slankepiller som bygger på den EU-godkjente ingrediensen Glucomannan som beviselig virker mot overvekt. Nå kan også vi her i Norge kjøpe Proto-Col Slim Fizz og dette er et slankeprodukt som skiller seg litt fra konkurentene.

Derfor bør du velge Proto-Col Slim Fizz

Glucomannan virker mot overvekt. Det er en godt dokumentert påstand og slankeprodukter med denne ingrediensen har blitt en bestselger her til lands. Det finnes med andre ord en rekke alternativer for deg som vil gå ned i vekt med glucomannan, men Proto-Col Slim Fizz kommer med to viktige fordeler. Den ene fordelen er at dette slankeproduktet kommer som brusetabletter, noe du kan lese mer om nedenfor. Den andre fordelen et at du kan kjøpe Proto-Col Slim Fizz uten å tegne abonnement.

Hvordan kjøpe Proto-Col Slim Fizz?

Vi her i Norge kan enkelt kjøpe Proto-Col Slim Fizz fra denne seriøse nettbutikken som tilbyr rask levering og muligheten til betalingsutsettelse gjennom Klarna. Oppdatering: Produktet har blitt erstattet med Glucomannan Plus som selges av den samme nettbutikken. Glucomannan Plus inneholder også krom som demper søtsuger og som kan stimulere fettforbrenningen.

Prisen avhenger av hvor mye du bestiller og som nevnt er det ikke knyttet noe abonnement til dette slankeproduktet. Det er en fordel sammenlignet med de fleste konkurrentene som krever at du abonnerer på en leveringstjeneste. Vi kan for øvrig nevne at nettbutikken som tilbyr det å kjøpe Proto-Col Slim Fizz har eksistert i godt over 10år. Dersom du ønsker å abonnere på slankepiller med glucomannan anbefales siden Glucomannan.

Fordelene med brusetabletter

En av fordelene med at Proto-Col Slim Fizz kommer som brusetabletter er at de er enklere å ta, spesielt for deg som ikke liker å svelge store kapsler. Den andre fordelen er at effekten kan bli bedre, raskere og mer stabil. Proto-Col Slim Fizz løses opp i vann og drikkes og det er en fordel av følgende årsak. Glucomannan virker ved å løse seg opp i vann for så å danne en geleaktig masse. Denne massen sørger så for metthetsfølelse allerede før du begynner å spise. Ved bruk av Proto-Col Slim Fizz vil glucomannan-fibrene allerede ha løst seg opp og ankomme magesekken sammen med tilstrekkelige mengder vann.

Fordelene med glucomannan

Den store fordelen med glucomannan er godkjennelsen fra EU sitt mattilsyn. Det er nemlig en godkjennelse gitt etter grundige vurderinger av relevant forskning og den er helt unik for slankende kosttilskudd. I følge EU kan glucomannan markedsføres med en slankende effekt og det finnes ingen tvil om at dette slankemiddelet virker. Da glucomannan er den eneste aktive ingrediensen i Proto-Col Slim Fizz gjelder dokumentasjonen naturligvis også for dette slankeproduktet.

Dersom du velger å kjøpe Proto-Col Slim Fizz får du faktisk et slankeprodukt som kan hjelpe deg ned i vekt på tre forskjellige måter og som i tillegg har en positiv effekt på kolesterolnivået. Som nevnt vil glucomannan-fibrene sørge for økt metthetsfølelse allerede før du spiser og i tillegg vi denne metthetsfølelsen varer lengre. Videre har forskere påvist at glucomannan også kan ha effekt direkte mot fettet, slik at det blir enda lettere å gå ned i vekt. Først og fremst er imidlertid Proto-Col Slim Fizz et slankeprodukt som gjør det mulig å slanke seg ute sultfølelse.

Les mer

  • Her kan du lese om slankemedisinen Xenical
  • Her kan du lese om bestselgeren Medox
  • Her kan du lese om potensmidler
  • Her kan du lese om kvisekremen Differin
  • Her kan du lese om Condyline mot kjønnsvorter