Propecia mot hårtap og for gjenvekst

Sist oppdatert

Propecia er et meget effektivt legemiddel som virker mot hårtap og som gir gjenvekst. Effekten er i følge kliniske studier relativt godt og nedenfor kan du lese om alt i fra effekt til bivirkninger og viktig informasjon om kjøp på nett.

Da denne artikkelen ble publisert var det mulig å kjøpe Propecia fra britiske nettklinikker. Nye regler betyr dessverre at det ikke lenger er mulig å kjøpe Propecia fra Norge. Legg imidlertid merke til at et reseptfritt produkt med svært gode testresulater nå har kommet til Norge. Her kan du lese om erfaringer og bestilling. Et annet godt alternativ er bestselgeren TRX2.

De nye reglene innebærer at det ikke lenger er tillatt å få legemidler tilsendt fra utlandet og dermed kan du ikke kjøpe Proepcia lovlig på nett. De aller fleste utenlandske nettsteder som selger legemidler er uansett ulovlige og de selger falske kopier. De nye reglene er med andre ord med på å beskytte oss forbrukere.

Propecia i Norge

Det finnes faktisk en mulighet til å kjøpe Propecia på nett, fordi myndigehtene har åpnet for at godkjente norske nettapotek kan selge reseptbelagte legemidler. Du må naturligvis ha resept for å kunne foreta et slikt kjøp, men den kan du får fra legen din. Riktignok er ikke Propecia godkjent her til lands, men legen kan skaffe denne behandlingen gjennom noe som kalles registeringsfritak.

Behandling mot hårtap tar tid

Legg merke til at det Propecia bør brukes over tid og at de fleste vil merke effekt innen 3 måneder. 3 måneders forbruk av et legemiddel er da også den største mengden du lovlig kan bestille på nett og du kan spare mye penger på å bestille mest mulig på en gang (tre måneders forbruk). Når det gjelder Propecia kan du for eksempel spare 3-400 kroner.

Ikke la deg lure av kriminelle

Falske legemidler er en stor inntektskilde for kriminelle som driver ulovlige nettapotek og svære mange tilbyr deg å kjøpe Propecia. Ofte tilbyr de generisk Propecia eller generisk Finasteride og enkelte hevder at selger originale legemidler. Det du i virkeligheten tilbys er falske og potensielt skadelige legemidler, noe vi har omtalte her. Kjøp aldri Propecia eller andre legemidler fra et nettsted som ikke tilbyr legekonsultasjon, resept og et godkjent apotek. Finasteride er for øvrig den aktive ingrediensen i Propecia og er reseptbelagt.

Denne hårtapmedisinen anbefales

Propecia gir bevislig en effektiv behandling mot hårtap og faktisk viser studier at hårtapet stopper opp for langt over 90 prosent. Videre opplever mer enn 2/3 gjenvekst etter bruk av denne behandlingen mot hårtap. Dersom du velger å kjøpe Propecia fra den helsetjenesten vi anbefaler får du en trygg og effektiv behandling og alt er 100 prosent lovlig.

Viktig om legemidler

Vi anbefaler mer enn gjerne Propecia for personer som er egnet for denne behahandlingen, men legg merke til at det ikke gjelder alle. Enkelte menn bør ikke bruke denne behandlingen og den er ikke godkjent for kvinnner. Legg også merke til at Propecia som andre legemidler kan foråsake bivirkninger. I pakningsvedlegget finner du viktig informasjon om bruk, om dosering, om risikoen for bivirkninger og om hvem som ikke bør bruke Propecia. Husk ellers at legemidler alltid bør brukes som foreskrevet av lege. Kliniske studier viser for øvrig at bivirkninger fra Proepcia (Finasteride) som regel er milde og forbigående.

Les mer

  • Klikk for informasjon om bivirkninger, med mer
  • Klikk for å lese om Provexin
  • Klikk for å lese om hårtap
  • Klikk for å lese om Glucomannan