Polarin, virker det?

Sist oppdatert

I denne artikkelen ser vi nærmere på bestselgeren Polarin, et kosttilskudd som blant annet inneholder fiskeproteiner. Virker Polarin? Hvor kan du kjøpe Polarin? Hva er fordelene med fiskeproteiner? Hvilke erfaringer har brukerne? Hvilke andre ingredienser finnes i dette proteintilskuddet? Svarene finner du i de neste avsnittene.

Virker Polarin?

Ut i fra påstandene som EFSA har godkjent, samt relevant forskning kan vi slå fast følgende. Polarin virker ved å gi mer energi, en fastere kropp og en friskere kropp. Litt mer presist virker Polarin ved å styrke immunforsvaret ved å øke forbrenningen, ved å øke muskelstyrken, ved å motvirke tretthet og utmattelse, samt ved å motvirke oksidativt stress. En positiv effekt på kokler, tenner, negler og hår er andre fordeler med Polarin.

Hvor kan du kjøpe Polarin?

Dersom du ønsker å kjøpe Polarin anbefaler vi forhandlerens meget godt tilbud. I skrivende stund kan du kjøpe en måneds forbruk til en pris på kun 49 kroner og da er frakt inkludert. Dersom du ønsker å fortsette ditt abonnement vil prisen kun være ca 200 kroner for en hel måneds forbruk av Polarin. Tilbudet på Polarin er bindingsfritt, men legg merke til at du må si opp abonnementet dersom du ikke ønsker flere forsendelser. Her finner du beste pris på Polarin

Erfaringer fra brukerne

På sine egne nettsider presenterer produsenten flere kunder som deler sine erfaringer. Disse kundene bekrefter at Polarin virker og de har fått litt forskjellige fordeler fra dette helseproduktet. Kundene som presenteres er ekte mennesker med ekte erfaringer, men produsenten velger naturligvis ikke å presentere personer som eventuelt har dårlige erfaringer. Hvor mange av de som finnes skal være usagt, men vi har ikke funnet negative tilbakemeldinger angående effekten, verken i sosiale medier eller i diskusjonsforum.

Fordeler med fiskeproteiner

Forskning på helseeffekten fra fiskeproteiner er relativt ny og nylig ble en stor norsk studie startet. Denne studien vil imidlertid ikke være ferdig på noen år. Den forskningen som har blitt foretatt viser at fiskeproteiner kan være bedre enn andre proteiner og blant annet motvirke overvekt. Selv i små mengder kan også fiskeproteiner gi mer energi, mer muskelstyrke og en friskere kropp. Litt om de potensielle helsefordelene fra fiskeproteiner kan du lese om på nettsidene til Universitetet i Bergen.

De aktive ingrediensene i Polarin

Vi avslutter med en kort gjennomgang av de aktive ingrediensene i Polarin og den viktigste som er fiskeproteiner kan du lese om ovenfor. De andre aktive ingrediensene er mineraler og vitaminer, hvorav vi begynner med førstnevnte.

Magnesium er en ingrediens som gir bedre muskelstyrke, mer energi og som i tillegg er viktig for energiomsetningen. Også mangan er viktig for energiomsetningen og Polarin er absolutt er produkt som kan motvirke overvekt. I tillegg er mangan viktig for bindevev og skjelett, mens selen er viktig for et best mulig immunforsvar.

Vitaminene i Polarin er B6 og B12 som begge er viktige for immunforsvaret. I tillegg virker både Vitamin B6 og Vitamin B12 ved å motvirke tretthet og utmattelse. Vitamin B6 er også viktig for energiomsetningen og for nervesystemet.

Vi anbefaler