ManUP for et bedre sexliv

Sist oppdatert

ManUP er et reseptfritt produkt som virkelig anbefales for menn som ønsker et bedre sexliv. Andre fordeler med dette kosttilskuddet er mer energi og økt muskelstyrke, samt et bedre testosteronnivå. Flere meget effektive ingredienser sørger blant annet for bedre ereksjoner og effekten er til dels meget godt dokumentert.

Derfor bør du forsøke ManUP

Vi har for så vidt allerede fortalt hvorfor du bør forsøke ManUP, men her kommer en mer utfyllende forklaring og nedenfor kan du lese om de mest effektive ingrediensene. ManUP inneholder flere ingredienser som beviselig gir menn bedre ereksjoner, mer sexlyst og bedre seksuell prestasjonsevne. Som en bonus er det også dokumentert at disse ingrediensene har en positiv effekt på energinivået, muskelstyrken og ikke minst testosteronnivået. Ta også med at dette er et svært rimelig produkt, så forstår du sikkert vår begeistring.

Slik kan du bestille ManUP

ManUP er som nevnt er reseptfritt potensmiddel og flere av ingrediensene er anerkjent fra naturmedisin. Dersom du ønsker å bestille ManUP anbefaler vi dette tilbudet som gir deg halv pris og dermed betaler du kun 129 kroner for en hel måneds forbruk. Ordinær pris er med andre ord kun 258 kroner og frakt er inkludert i begge prisene. Legg ellers merke til at tilbudet er bindingsfritt og at ManUP selges av en seriøs norsk forhandler.

Et godt alternativ til legemidler

Dersom du utelukkende sliter med impotens, vil sannsynligvis et legemiddel som Viagra være det beste alternativet. For de aller fleste vil imidlertid ManUP være et vel så godt valg og årsakene til det er mange. Blant annet slipper du de plagsomme bivirkningene fra potensmedisiner og prisen er mye lavere. I tillegg er det slik at ManUP ikke bare gir effekt mot impotens og du kan også forvente økt sexlyst, bedre seksuell utholdenhet, mer energi, med mer.

Ingredienser det oser kvalitet av

Vitamin B12 og Vitamin B6 som er viktige for at sexlivet skal fungere. Neselrot som har en positiv effekt på testosteronnivået og Sibirsk ginseng som gir mer energi. Dette er noen av de aktive ingrediensene i ManUP, men de tre mest interessante ekstraktene er Sagpalme, Bukkehornkløver og ikke minst Muira Puama.

Bukkehornkløver (Fenugreek) er en ingrediens som har gitt mange menn et bedre sexliv og som i følge studier har en positiv effekt både på muskelstyrken og testosteronnivået. Når det gjelder sexlivet viser blant annet denne studien at hele 82 prosent opplevde at sexlysten ble bedre. Studien som varte i seks uker viste også at 63 prosent av de menn som fikk Bukkehornkløver opplevde at den seksuelle prestasjonsevnen ble bedre.

Muira Puama sørger også for at ManUP kan gi menn et bedre sexliv og effekten har blant annet blitt påvist av forskere ved UCLA School of Medicine som konkluderte med at dette ekstraktet gir bedre ereksjoner og økt sexlyst. Flere studier viser at 50-70 prosent opplever god effekt mot impotens, mens 60-80 prosent opplever god effekt mot problemer med sexlysten. En av studiene er omtalt her og her kan du lese om Sagpalme som også hjelper mot impotens og nedsatt sexlyst.

Sjekk et effektivt slankemiddel