Laser mot hårtap

Sist oppdatert

Sliter du med hårtap? Da bør du vurdere en hårlaser, også kjent som laserkam og laserhjelm. Dersom du velger riktig produkt får du nemlig en laser som bevislig virker mot hårtap og som mer enn 90 prosent av brukerne er fornøyde med.

Laser, piller eller transplantasjon?

Nedenfor kan du lese om muligheten til å kjøpe laser mot hårtap på nett, men først noen ord om de behandlingsalternativene som finnes og vi begynner med hårtransplantasjon. Det er enkelt og greit et alternativ som virker, men som koster svært mye. I følge nettstedet truemen.no vil faktisk prisen normalt ligge på opp mot 80 000 kroner.

Legemiddelet Propecia er også et alternativ som bevislig virker, men dessverre kan ikke vi her i Norge lenger kjøpe dette legemiddelet som for øvrig koster flere tusen kroner pr år. Da er kosttilskudd et rimeligere alternativ og det har lenge eksistert kosttilskudd med dokumentert effekt mot hårtap. Denne effekten har imidlertid vært begrenset, men nyheten Provexin har endret på dette og fremstår som et godt alternativ til langt dyrere behandlinger.

Hårlaser som gjerne kommer i form av laserhjelm eller laserkam koster også litt, men det er kun snakk om en engangsutgift og da er ikke priser på 3-8000 kroner så aller verst. Enkelte norske eksperter har som vanlig uttalt seg skeptisk til alt som ikke er reseptbelagte legemidler, men det finnes lasere mot hårtap som beviselig virker, som har vunnet utmerkelser og som er godkjent av amerikanske myndigheter gjennom FDA.

Hvordan kjøpe laser mot hårtap?

De beste og mest populære laserne mot hårtap får du kjøpt fra denne seriøse nettbutikken som tilbyr god kundeservice, rask og diskret levering, samt fri frakt. Fra deres nettsider kan vi her i Norge trygt kjøpe hårlaser og for øvrig også andre helseprodukter. Hos denne nettbutikken finnes utfyllende informasjon om de forskjellige laserne mot hårtap, om pris, om betingelser, med mer. Nedenfor kan du sjekke hvilke hårlasere du kan kjøpe.

Hairmax laserkammer mot hårtap

Laserkammer fra HairMax har blitt meget populære og disse produktene har fått mye positiv medieomtale. Blant annet ble disse laserkammene mot hårtap kåret til årets oppfinnelse av Time Magazine og prisene er ikke avskrekkende. Spesielt ikke med tanke på at disse laserkammene har blitt klinisk testet, at de beviselig har en suksessrate på over 90 prosent og at de både fungere mot hårtap hos kvinner og menn. Fra nettbutikken omtalt ovenfor kan du kjøpe HairMax LaserComb Lux 9 som i skrivende stund koster snaut 3700 kroner og HairMax LaserComb Professional 12 som i skrivende stund koster drøyt 4500 kroner. NB: Disse produktene har blitt erstattet av den nye laseren som heter iGrow Hair Growth Laser System

Theradome LH80 PRO Laser Hjelm

Dette er det noe dyrere alternativ som i skrivende stund koster 7900 kroner, men likevel fremstår denne laserhjelmen som et godt kjøp. Effekten mot hårtap er nemlig godt dokumentert og det har blitt bevist at 90 prosent opplever god effekt fra denne hårlaseren. Legg merke til at Theradome LH80 PRO Laser Hjelm har blitt godkjent av FDA som i USA er ansvarlige for regulering av mat legemidler, kosttilskudd, kosmetikk, medisinsk utstyr, med mer.