Du kan kjøpe Tamiflu på nett

Sist oppdatert

Tamiflu er en influensamedisin som både kan benyttes forebyggende, samt for å behandle influensa. I denne artikkelen finner du blant annet informasjon om muligheten til lovlig å kjøpe Tamiflu på nett. Du kan også få resept og du får kjøpe ekte Tamiflu.

Derfor bør du bruke Tamiflu

Dette er en forebyggende medisin mot influensa som anbefales for personer som er i risikogruppen, samt for andre som ønsker å unngå å bli smittet. Videre kan Tamiflu benyttes som til å redusere den tiden du er syk, samt til å redusere plagsomme symptomer. Det beste argumentet for å benytte denne influensamedisinen er at de aller fleste brukere er fornøyde med effekten. På nett er det flere hundre personer som har delt sin Tamiflu erfaring og på nettstedet drugs.com har i skrivende stund 89 brukere uttalt seg. I snitt gir de karakteren 7,9 av 10 og mange melder blant annet om forkortet sykdomsforløp og god effekt mot symptomer.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Hvordan kjøpe Tamiflu på nett?

Det er mulig å kjøpe ekte Tamiflu lovlig på nett og resept er inkludert. Den nettbaserte helsetjenesten vi anbefaler tilbyr nemlig legekonsultasjon inkludert i prisen og de sørger for at alt foregår helt lovlig. Dersom du ønsker å kjøpe Tamiflu kan du benytte denne lenken. Slik vi har forstått det, kan for øvrig enkelte få kjøpe Tamiflu uten resept fra apotek i Norge, mens andre må oppsøke fastlegen.

Legekonsultasjonen sørger for at du får en trygg behandling og dersom du velger å bestille Tamiflu fra helsetjenesten vi lenker til får du et ekte legemiddel. Videre får du en diskret behandling fra en godkjent nettklinikk som fokuserer på personvern, trygg behandling og rask levering. Legen som vurderer din bestilling er godkjent av EU og apoteket som pakker og sender din ordre holder til i Oslo.

Ikke kjøp fra kriminelle

Mange nettsteder som selger legemidler driver ulovlig og det de selger er som regel falske kopier. Disse kan være farlige og gir sjeldent samme effekt som originalen. Du bør med andre ord aldri kjøpe Tamiflu eller andre medisiner fra slike nettsteder som lett kan avsløres. Blant annet tilbyr de ikke legekonsultasjon, de har ikke godkjennelse fra myndighetene i et EU/EØS land og deres nettsider preges gjerne av dårlig norsk.

Viktig om legemidler

Blant personer som har delt sin erfaring med Tamiflu melder mange om god effekt ved oppstart flere dager etter sykdomsutbrudd. Vi presiserer imidlertid at helsemyndighetene og helsetjenesten omtalt ovenfor anbefaler at du begynner på Tamiflu innen 2 dager etter at symptomer oppstår. Videre nevnes det at dosering vil avhenge av om Tamiflu skal brukes forebyggende eller ikke og at du alltid bør ta legemidler som foreskrevet av legen.

Det er ikke alle som vil få kjøpe Tamiflu fra helsetjenesten vi anbefaler og årsaken til det er at utsatte grupper ikke bør benytte dette legemiddelet, for eksempel gravide og ammende. Videre kan Tamiflu som andre legemidler gi bivirkninger, men i følge lommelegen.no er disse vanligvis milde og forbigående. Utfyllende informasjon om dette, om effekt, dosering, med mer finnes hos helsetjenesten hvorfra du kan kjøpe Tamiflu på nett, samt via lenkene nedenfor.

Les mer