Du kan kjøpe p-ring på nett

Sist oppdatert

Sjekk hvordan du trygt og lovlig kan kjøpe p-ring på nett. NuvaRing er et prevensjonsmiddel som virker like godet som p-piller og som mange har god erfaring med. En av fordelene er at du ikke behøver å huske pillen hver dag og p-ring har både vist seg å redusere både menssmerter og kviser.

Derfor bør du velge NuvaRing

Den største fordelen med NuvaRing er selvfølgelig god beskyttelse mot uønsket graviditet og p-ring virker like godt som p-piller og andre prevensjonsmidler. Sammenlignet med p-piller finnes det imidlertid andre fordeler med NuvaRing og en av disse er som nevnt at du slipper å huske pillen hver eneste dag. En annen fordel er at p-ring sjeldent forårsaker vektøkning noe mange setter stor pris på. Ellers har som nevnt mange god erfaring med NuvaRing, først og fremst på grunn av at de ikke opplever bivirkninger. Reduserte menssmerter og effekt mot kviser er også noe mange setter pris på.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Hvordan kjøpe p-ring på nett?

Det finnes en nettbasert helsetjeneste som tilbyr prevensjonsmidler på nett og fra deres norske nettsider kan alle som har fylt 18 år trygt og lovlig kjøpe p-ring. Videre er det mulig å kjøpe NuvaRing selv om du ikke har resept fra fastlegen, fordi legekonsultasjon er inkludert i prisen. Det er for øvrig også viktig for at du skal få en trygg og riktig behandling. Denne helsetjenesten som tilbyr deg å kjøpe NuvaRing på nett er godkjent av britiske helsemyndigheter og vi kan garantere at alt foregår helt lovlig. Artikkelforfatteren har for øvrig selv god erfaring med kjøp av legemidler fra deres nettsider.

Dersom du velger å bestille p-ring fra den omtalte helsetjenesten får du et originalt og godkjent prevensjonsmiddel. Du får også en diskret og rask behandling fra en aktør som har strenge retningslinjer i forhold til personvern. Legen som skriver ut resept er godkjent av EU og apoteket som sender din bestilling er norsk. Dersom du likevel er skeptisk kan du for øvrig selv sjekke at du får ekte NuvaRing, noe du kan lese mer om på helsetjenestens nettsider.

Ikke kjøp ulovlig

Våre tips om muligheten til å kjøpe p-ring og andre legemidler på nett gjelder kun for helsetjenesten omtalt ovenfor. Dessverre finnes det mange nettsteder som tilbyr ulovlige legemidler og/eller som driver ulovlig. Slike nettsteder lokker med lave priser og de krever eller tilbyr ikke resept. Vi understreker at det er ulovlig å kjøpe NuvaRing og andre legemidler fra slike aktører som ikke tilbyr konsultasjon med godkjent lege. Videre understreker vi at det slike ulovlige nettapotek ofte selger er potensielt skadelige kopier som kan inneholde mye rart.

Nyttig om NuvaRing

NuvaRing gir tilnærmet hundre prosent beskyttelse mot uønsket graviditet og som nevnt er det flere fordeler med dette prevensjonsmiddelet. Men, alle legemidler kan gi bivirkninger og i det finnes utsatte grupper som ikke bør benytte p-ring. Informasjon om dette finnes på nettsidene til helsetjenesten hvorfra du kan kjøpe p-ring, samt via lenkene nedenfor. Legg i den sammenheng merke til at eventuelle bivirkninger som regel er moderate og kortvarige. Når det gjelder erfaring med p-ring er det mange som har delt sine meninger på nett og du kan blant annet lese om erfaringer med NuvaRing på siden drugs.com og på norske diskusjonsforum (se nedenfor).

Les mer