Hvordan kjøpe Microgynon på nett?

Sist oppdatert

Microgynon anses om en skånsom og p-pille som gir effektiv beskyttelse mot uønsket graviditet og som ofte anbefales til deg som skal begynne med prevensjon. I denne artikkelen kan blant annet lese om fordeler med dette prevensjonsmiddelet, samt om muligheten til å kjøpe Microgynon lovlig på nett.

Derfor bør du velge Microgynon

Microgynon er et prevensjonsmiddel som Legemiddelverket anbefaler til jenter som skal begynne med p-pillen. Mye av årsaken til det er at risikoen for bivirkninger er relativt lav og Microgynon anses som et trygt og effektivt prevensjonsmiddel. Det er selvfølgelig det viktigste, men det finnes også andre fordeler med Microgynon og en av disse er et disse pillene kan benyttes som nødprevensjon, noe du kan lese om via lenkene nederst på sidene. Legg også merke til at Microgynon er p-piller som ofte bidrar til mindre menssmerter og en mer regelmessig menstruasjon.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Hvordan kjøpe Microgynon?

Du kan lovlig kjøpe Microgynon på nett, fra en seriøs nettbasert helsetjeneste som tilbyr trygg, rask og diskret behandling. Det er mulig fordi denne helsetjenesten tilbyr konsultasjon med godkjent lege. Det betyr ikke bare at du får resept, men også et prevensjonsmiddel som et trygt for deg. Vel å merke så lenge du oppgir korrekt informasjon når du fyller ut konsultasjonsskjemaet. Her kan du lese mer og kjøpe Microgynon.

Dersom du velger å kjøpe Microgynon eller andre legemidler fra denne helsetjenesten får du et ekte legemiddel som pakkes og sendes fra et godkjent norsk apotek. Videre får du en diskret behandling fra en helsetjeneste som er godkjent av britiske helsemyndigheter. Legen som vurderer din bestilling er godkjent av EU og vi kan garantere at alt foregår helt lovlig. Legg ellers merke til at både frakt, resept og legekonsultasjon er inkludert i prisen.

Ikke kjøp fra ulovlige nettapotek

Vær oppmerksom på at nesten alle nettsteder som tilbyr nordmenn å kjøpe medisiner på nett drives ulovlig. Dersom du velger å kjøpe legemidler fra et ulovlig nettapotek bryter du loven og risikerer at din bestilling stoppes i tollen. Videre risikerer du å ende opp med en falsk kopi som kan være skadelig og som sannsynligvis ikke virker. Kjøp aldri Microgynon eller andre legemidler fra et nettsted som ikke tilbyr konsultasjon med EU-godkjent lege.

Nyttig informasjon

Microgynon anses som en effektiv og trygg p-pille, men det vil alltid være en risiko for bivirkninger knyttet til bruk av p-piller og andre legemidler. Eksempler på de bivirkningene som oftest forekommer etter bruk av Microgynon er hodepine, kvalme, ømme bryst og humørsvingninger, men de fleste vil oppleve at eventuelle bivirkninger er forbigående.

Legg også merke til at det ikke er alle som bør benytte Microgynon og det gjelder blant annet kvinner som ammer, som er gravide, som har brystkreft eller høy risiko for blodpropp. Viktig og fullstendig informasjon om utsatte grupper, bruk og bivirkninger finnes vi lenkene nedenfor, samt hos helsetjenesten hvorfra du lovlig kan kjøpe Microgynon på nett.

Les mer