Hvordan kjøpe Famvir på nett?

Sist oppdatert

Famvir er en medisin mot herpes som virker raskt og som forårsaker færre bivirkninger enn de to andre alternativene som er Valtrex og Zovirax. I denne artikkelen finnes blant annet informasjon om hvordan du kan kjøpe Famvir og andre medisiner mot herpes lovlig på nett.

Derfor bør du velge Famvir

I Norge er det enten Valtrex eller Zovirax som skrives ut mot herpes og av disse anses Valtrex å være en anelse mer effektivt. I følge lommelegen.no er imidlertid Famvir sannsynligvis et enda mer effektivt alternativ og i tillegg er dette en medisin som sjeldent gir bivirkninger. Det er nå mulig å kjøpe Famvir lovlig på nett og for deg som kan bruke litt ekstra penger anbefales dette alternativet som lindrer symptomer som smerte og ubehag innen 24 timer. Legg ellers merke til at brukere som har delt sin erfaring med Famvir på nett stort sett er meget fornøyde og på nettstedet drugs.com gis en snittkarakter på 8,4 av 10 poeng.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Slik kan du kjøpe Famvir

Det finnes en nettbasert helsetjeneste som driver helt lovlig og som tilbyr nordmenn muligheten til å kjøpe Famvir på nett. Fra deres nettsider kan vi også bestille andre medisiner mot herpes og vi behøver ikke å ha resept fra fastlegen. Denne helsetjenesten tilbyr nemlig legekonsultasjon og resept inkludert i prisen, noe som betyr at du får en trygg behandling som kroppen din tåler. For å kjøpe Famvir eller andre legemidler på nett kan du gå til denne siden.

Oppdatering: Grunnet nye regler er det i skrivende stund ikke mulig å bestille medisiner mot herpes på nett. Du kan imidlertid bestille en rekke andre legemidler via lenken ovenfor, inkludert Viagra og slankemedisin.

Dersom du velger å kjøpe Famvir fra helsetjenesten omtalt ovenfor vil legen som vurderer din bestilling være godkjent av EU. Apoteket som pakker og sender din ordre i en diskret forpakning holder for øvrig til i Oslo. Legg ellers merke til at du får et godkjent, autentisk legemiddel, samt at denne helsetjenesten har strenge retningslinjer i forhold til personvern. Dersom du ønsker å lese om hvorfor det er lovlig å kjøpe Famvir fra denne helsetjenesten kan du lese vår artikkel kjøpe legemidler på nett.

Ikke kjøp fra kriminelle

Du kan bestille Famvir og andre medisiner fra flere titalls nettsteder, men legg merke til at de fleste av disse driver ulovlig. Kjøpe aldri legemidler fra slike kriminelle aktører som forsøker å svindle oss med falske og potensielt skadelige kopier. Ulovlige aktører som selger legemidler kan blant annet avsløres på manglende tilbud om konsultasjon med godkjent lege, samt på manglende godkjennelse fra et land innenfor EU/EØS området.

Det koster litt

I følge lommelegen.no må diagnosen immunsvikt foreligge for at medisin mot herpes skal kunne skrives ut på blå resept. Denne typen medisiner er med andre ord relativt kostbare og Famvir koster mer enn Valtrex og Zovirax. Helsetjenesten omtalt ovenfor tilbyr imidlertid konkurransedyktige priser med legekonsultasjon og resept inkludert i prisen.

Nyttig informasjon

Famvir forårsaker relativt få bivirkninger og anses som en trygg behandling mot alle typer herpes. Alle legemidler kan imidlertid gi bivirkninger og i tillegg er det ikke alle som bør benytte bestemte medisiner, for eksempel grunnet graviditet. Informasjon om dette finnes hos helsetjenesten hvorfra du kan kjøpe Famvir, samt via lenkene nedenfor. Der finner du også utfyllende informasjon om behandling av herpes. Legg ellers merke til at medisiner mot herpes fjerner symptomer og utbrudd, men ikke selve viruset.

Les mer