Kjøpe astmamedisin på nett

Sist oppdatert

Det er mulig å kjøpe astmamedisin på nett og du kan bestille med resept inkludert. Vi forteller deg hvor du kan kjøpe astmamedisin, hvilke legemidler mot astma du kan bestille, samt hvorfor det er mulig å bestille reseptbelagte medisiner lovlig.

Vil du kjøpe astmamedisin på nett?

Dersom du ønsker å kjøpe astmamedisin på nett kan du gjøre dette fra en av de ytterst få nettstedene som driver lovlig. Det er mulig fordi den nettbaserte helsetjenesten vi lenker til tilbyr legekonsultasjon inkludert i prisen. Legekonsultasjonen er for øvrig også viktig for at du skal få en trygg og riktig behandling. Dersom du ønsker å kjøpe astmamedisiner lovlig på nett kan du benytte denne lenken.

Ved å kjøpe astmamedisin fra denne helsetjenesten får du originale, godkjente medisiner og legen som behandler din bestilling er godkjent av EU. Videre får du en diskret behandling fra en helsetjeneste som fokuserer på personvern og som garantert driver helt lovlig. Apoteket som pakker din bestilling er norsk og vanligvis vil din ordre ankomme innen 2-3 virkedager. Informasjon om hvorfor det er lovlig å kjøpe medisin mot astma fra denne helsetjenesten har vi flyttet til denne siden.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Hold deg på rett side av loven

Dessverre driver de fleste nettsteder som selger medisiner ulovlig og du bør aldri kjøpe astmamedisin eller andre legemidler fra et nettsted som ikke tilbyr legekonsultasjon og som ikke kan vise til nødvendig godkjennelse fra myndighetene i et EU eller EØS-land. Ulovlige nettapoteker selger som regel falske medisiner som kan inneholder svært skadelige stoffer og de forsøker bevisst å lure oss til å bryte loven.

Disse astmamedisinene kan du bestille

Helsetjenesten vi anbefaler tilbyr i skrivende stund fem forskjellige medisiner mot astma og en av disse er det populære legemiddelet Symbicort. Dette er en astmamedisin som både forebygger astmaanfall og som virker som behandling mot symptomene. Du kan også bestille Ventoline som brukes for rask lindring.

Seretide er også en astmamedisin som både kan brukes forebyggende, samt for å lindre symptomene. Seretide skiller seg fra flere andre astmamedisiner fordi den inneholder to ulike virkestoffer.

Pulmicort er kun ment som en forebyggende behandling mot astma og er derfor en del rimeligere en Symbicort. Dette legemiddelet mot astma anses å være et godt alternativ for personer som er sensitive ovenfor legemidler (allergiske reaksjoner).

Flutide er også en forebyggende astmamedisin og de fleste vil i følge Astma og Allergiforbundet merke effekten innen 4-7 dager. Også dette er et forholdsvis rimelig alternativ.

Viktig om legemidler

Det er ikke alle som vil få kjøpe astmamedisin online selv om de er over 18 år. Legen som behandler din bestilling vil nemlig ikke skriver ut et legemiddel til en person som ikke er egnet for den behandlingen. Det kan skyldes underliggende helseproblemer, bruk av andre legemidler, graviditet, med mer, og det er viktig at du oppgir korrekte opplysninger i konsultasjonsskjemaet slik at legen kan foreskrive en trygg behandling.

Alle medisiner kan gi bivirkninger og risikoen er størst den første tiden før kroppen får vent seg til det nye legemiddelet. Du finner viktig informasjon om utsatte grupper, bivirkninger, effekt, med mer, hos helsetjeneste hvorfra du kan kjøpe astmamedisin på nett. Du finner også denne typen informasjon i pakningsvedleggene, samt vi lenkene nedenfor.

Les mer

  • Her er pakningsvedlegg for Flutide
  • Her er pakningsvedlegg for Symbicort
  • Her er pakningsvedlegg for Seretide
  • Her er pakningsvedlegg for Pulmicort
  • Her er tips om medisin mot klamydia
  • Her er tips om godkjent Sildenafil
  • Her er tips om medisin mot kjønnsvorter