Medisin mot kjønnsvorter – Behandling med krem

Sist oppdatert

På nett kan du lovlig bestille medisin mot kjønnsvorter og du får kjøpe godkjent krem som gir rask effekt. Fra en nettbasert helsetjeneste kan du kjøpe krem mot kjønnsvorter som er reseptbelagte, fordi denne helsetjenesten tilbyr legekonsultasjon.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner, men på denne siden kan du bestille et godt reseptfritt alternativ.

Hvordan kjøpe medisin mot kjønnsvorter på nett

Det er helt lovlig å kjøpe krem (gele) mot kjønnsvorter fra en nettbasert helsetjeneste som sørger for at alt foregår helt lovlig, men du må ha fylt 18 år. Fra deres nettsider kan du også bestille medisiner som ikke er reseptfrie, fordi legekonsultasjon inngår i prisen. Konsultasjonen med lege som foregår skriftlig sørger for øvrig ikke bare for at du får resept, men sikrer også en riktig og trygg behandling mot kjønnsvorter. Du kan kjøpe medisin mot kjønnsvorter og andre legemidler ved å benytte denne lenken.

Originale og godkjente medisiner mot kjønnsvorter er det du tilbys fra denne helsetjenesten som har strenge retningslinjer for personvern. Både legen som behandler din bestilling og apoteket som sender varene er godkjent av EU (legen) og norske helsemyndigheter (apoteket) og du kan selv kontrollere at medisinen du får er ekte. Dersom du velger å kjøpe gele (krem) mot kjønnsvorter fra deres nettsider tilbys du for øvrig raskt og diskret levering, samt muligheten til betalingsutsettelse.

Ikke kjøp fra ulovlige nettapotek

Mer enn 90 prosent av de nettstedene som tilbyr legemidler driver ulovlig og mange lar seg dessverre friste av lave priser. Vi oppfordrer alle til ikke å kjøpe medisin mot kjønnsvorter eller andre legemidler fra et nettsted som driver ulovlig. I tillegg til å bryte loven risikerer du å ende opp med falske og skadelige kopier som ikke inneholder det forpakningen tilsier. Kjøp aldri legemidler fra et nettsted som ikke tilbyr legekonsultsjon!

Du kan velge mellom Aldara og Condyline

Dersom du velger å kjøpe medisin mot kjønnsvorter fra helsetjenesten omtalt ovenfor kan du velge mellom de to godkjente medisinene Aldara og Condyline. Aldara er en krem som påsmøres 3 ganger pr uke (for eksempel mandag, onsdag og fredag), mens Condyline er en gele som påsmøres morgen og kveld 3 påfølgende dager pr uke. Begge dette er effektive medisiner mot kjønnsvorter, men det finnes forskjeller. Fordelen med Aldara krem mot kjønnsvorter er at den forårsaker færre bivirkninger og at den bevislig er effektivt. Fordelen med Conydline gele mot kjønnsvorter er at den som regel virker raskere og også dette er en effektiv behandling.

Om disse behandlingene

Lokal behandling i form av krem og gele betyr i utgangspunktet redusert risiko for bivirkninger, men slike uønskede reaksjoner kan også forekomme ved bruk av Aldara eller Condyline. Videre er det slik at det ikke er alle som bør benytte et bestemt legemiddel og det også for disse medisinene. Du finner informasjon om bivirkninger, bruk og utsatte grupper hos helsetjenesten hvorfra du kan kjøpe medisin mot kjønnsvorter. Denne informasjonen finnes også vi lenkene nedenfor.

Les mer

  • Her finner du pakningsvedlegget for Condyline
  • Her finner du pakningsvedlegget for Aldara
  • Her finner du tips om nettbestilling av Viagra
  • Her finner du informasjon om medisin mot kviser