Hvordan kjøpe SmokeSmart?

Sist oppdatert

SmokeSmart er populære e-sigaretter som inneholder nikotin og som ikke behøver å lades opp. Disse e-sigarettene har blitt en bestselger i Norge og nedenfor finner du blant annet informasjon om muligheten til å kjøpe SmokeSmart.

Derfor bør du velge SmokeSmart

Dersom du velger å kjøpe SmokeSmart slipper du å betale for lader og startpakke. Du behøver heller ikke tenke på at batteriene må lades, filtre, med mer. Du får engangs e-sigaretter med den styrken og smaken du foretrekker, enkelt og greit. Andre fordeler med SmokeSmart er at de ligner på vanlige sigaretter, samt den lave prisen. Fordelene med e-sigaretter generelt er først og fremst bedre helse og muligheten til å spare mye penger, vel å merke for personer som i dag bruker tobakk.

Slik kan du kjøpe SmokeSmart

SmokeSmart og andre e-sigaretter med nikotin kan i dag kun bestilles på nett og da er det en fordel at SmokeSmart selges som en leveringstjeneste. Hver 14 dag vil du få nye e-sigaretter og du behøver ikke å huske på nye bestillinger hele tiden. Du kan for øvrig stoppe leveringen når som helst og nye kunder som ønsker å kjøpe SmokeSmart kan benytte seg av et meget godt og bindingsfritt tilbud. Dette tilbudet gir 14 dagers forbruk av SmokeSmart gratis, dersom porto betales. Ordinær pris er 199 kroner pluss porto, noe som er meget rimelig sammenlignet med de fleste konkurrentene. NB: Tilbudet er utgått. Her kan du kjøpe e-sigaretter.

Det er lovlig å kjøpe fra EØS-området

Reglene for kjøp og salg av e-sigaretter med nikotin kan fremstå som forvirrende og det diskuteres stadig vekk endringer. I skrivende stund er reglene slik at vi her i Norge kan kjøpe SmokeSmart og andre nikotinholdige e-sigaretter dersom disse bestilles fra et land innenfor EØS/EU. Videre kreves det at du har fylt 18 år, at du bestiller SmokeSmart til eget bruk og at formålet er røykavvenning.

Sunt eller skadelig?

Det finnes mange meninger om e-sigaretter, med de fleste eksperter er enige om at SmokeSmart og lignende produkter kan gi en enorm helsegevinst for personer som i dag bruker sigaretter eller rulletobakk. For personer som ikke benytter tobakk vil derimot e-sigaretter ikke anbefales fordi nikotin skaper avhengighet. Du kan lese mer om helse og e-sigaretter via lenkene nedenfor. Tips om hvor du kan kjøpe SmokeSmart finnes lenger opp i denne artikkelen.

Les mer