Hvordan kjøpe Marvelon online?

Sist oppdatert

Marvelon er p-piller som gir god beskyttelse mot uønsket graviditet og som også kan hjelpe mot kviser og uren hud. I denne artikkelen kan du blant annet lese om fordeler med dette prevensjonsmiddelet og om muligheten til å kjøpe Marvelon på nett, helt lovlig.

Derfor bør du velge Marvelon

Det finnes mange meninger om de forskjellige p-pillene og erfaringene er gjerne delte. Det gjelder også for Marvelon, men flertallet av brukerne som har uttalt seg på nett har gode erfaringer med denne p-pillen og via lenkene nederst på siden kan du lese mer om erfaringer med Marvelon. De to beste argumentene for å bruke Marvelon p-piller er god beskyttelse mot uønsket graviditet og effekt mot kviser. Marvelon motvirker i følge Lommelegen både kviser og uønsket hårvekst og dette er et prevensjonsmiddel som gir tilnærmet 100 prosent beskyttelse mot graviditet.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Hvordan kjøpe Marvelon på nett?

Fra en seriøs helsetjeneste som er godkjent av britiske helsemyndigheter kan vi her i Norge lovlig kjøpe Marvelon, andre prevensjonsmidler og andre legemidler. Vi kan til og med bestille Marvelon og andre legemidler uten å ha resept fra før og forklaringen på det er som følger. Denne nettbaserte helsetjenesten tilbyr konsultasjon med EU-godkjent lege slik at du får den nødvendige resepten. Her kan du lese mer og kjøpe Marvelon.

Legekonsultasjonen er for øvrig også viktig for at du skal få en p-pille som er trygg å bruke og det er derfor viktig at du oppgir korrekt informasjon når du fyller ut konsultasjonsskjemaet. Vi kan garantere at det er helt lovlig å kjøpe Marvelon fra denne helsetjenesten og din bestilling vil bli pakket og sendt fra et godkjent norsk apotek. Du får med andre ord ekte og godkjent Marvelon og du tilbys en rask og diskret behandling. Legg ellers merke til at både resept og legekonsultasjon er inkludert i prisen.

Ikke kjøp fra tvilsomme nettapotek

Det finnes mange tvilsomme nettapotek som tilbyr oss her i Norge å kjøpe medisiner billig på nett. De tilbyr alt i fra p-piller til potensmedisiner til latterlig lave priser og krav om resept overses fullstendig. Disse nettapotekene driver med andre ord ulovlig, men det er ikke det største problemet. Det mest alvorlige er at produktene som selges ofte er falske kopier som kan være skadelige og som sjeldent virker som de skal. Kjøp aldri Marvelon eller andre legemidler fra et nettsted som ikke tilbyr konsultasjon med EU-godkjent lege.

Nyttig om dette prevensjonsmiddelet

Marvelon regnes som et effektivt og trygt prevensjonsmiddel og er godkjent av norske myndigheter. En risiko for bivirkninger er imidlertid alltid til stede ved bruk av legemidler, spesielt den første tiden når kroppe skal venne seg til det nye legemiddelet.  Eksempler på bivirkninger som oftest forekommer etter bruk av Marvelon er kvalme, hodepine og nedsatt sexlyst.

Videre er det slik at enkelte utsatte grupper ikke bør benytte Marvelon og det gjelder blant annet kvinner som er gravide, som ammer eller som er utsatt for blodpropp. Du finner mer utfyllende og viktig informasjon om dette, om bivirkninger og om bruk via lenkene nedenfor, samt på sidene til helsetjenesten hvorfra du lovlig kan kjøpe Marvelon på nett.

Les mer

  • Her finner du pakningsvedlegget
  • Her kan du lese om erfaringer med Marvelon
  • Her kan du lese om P-plaster
  • Her kan du lese om Diane