Hvordan kjøpe Diane på nett?

Sist oppdatert

Diane er en p-pille som gir tilnærmet 100 prosent beskyttelse mot uønsket graviditet og som også virker effektivt mot kviser. I denne artikkelen kan du blant annet lese om hvordan du kan kjøpe Diane på nett, samt om fordelene med dette prevensjonsmiddelet.

Derfor bør du velge Diane

Diane som i noen land selges under navnet Dianette ble faktisk utviklet som en kvisemedisin og dette er et populært prevensjonsmiddel som gir like god beskyttelse som andre p-piller. Diane er med andre ord et godt alternativ for deg som ønsker å bruke p-piller og som sliter med kviseproblemer. Legg imidlertid merke til at Diane først og fremst anbefales for personer med alvorlige kviser problemer og at Diane sjeldent anbefales som førstevalg blant prevensjonsmidler.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner, men legg merke til at det finnes gode reseptfrie alternativer. Dette produktet gir effekt for 9 av 10 og et annet godt alternativ er denne kremen med klinisk bevist effekt.

Hvordan kjøpe Diane på nett?

Fra en nettbasert helsetjeneste som tilbyr legekonsultasjon inkludert i prisen kan du som har fylt 18 år lovlig kjøpe Diane og andre p-piller. Du kan også bestille Diane selv om du ikke har en resept fra før, fordi en lege sørger for dette. Legekonsultasjonen er også viktig for at du skal få en trygg behandling og det er derfor viktig at du oppgir korrekte opplysninger om egen helse. For å kjøpe Diane lovlig på nett kan du gå til denne siden.

Når du velger å kjøpe Diane eller andre medisiner fra denne helsetjenesten vil legen som behandler din bestilling være godkjent av EU og det er et notsk apotek pakker og sender din ordre i en diskret forpakning. Videre får du et autentisk legemiddel og du kan selv kontrollere apotek og legemiddelet du får. Dersom du ønsker mer informasjon om hvorfor det er lovlig å kjøpe Diane fra deres nettsider kan du lese denne artikkelen.

Ikke kjøp fra kriminelle

Det finnes mange nettsteder som tilbyr muligheten til å kjøpe Diane (Dianette), men de fleste drives ulovlig og du bør for all del unngå slike kriminelle aktører som blant annet kan kjennes igjen på manglende tilbud om legekonsultasjon. Ved kjøp av medisiner fra ulovlige nettapotek bryter du loven og du risikerer å ende opp med et falsk og farlig produkt som inneholder noe helt annet enn det forpakningen tilsier.

Nyttig informasjon

Diane er som nevnt et sikkert prevensjonsmiddel som virker effektivt mot kviser og uren hud. Legg i den sammenheng merke til at Legemiddelverket kun anbefaler bruk av Diane mot alvorlige kviseproblemer, fordi denne p-pillen kan øke risikoen for blodpropp. I følge lommelegen.no er for øvrig Diane sannsynligvis ikke særlig farligere enn andre p-piller, men den gir muligens noe høyere risiko for blodpropp.

Når det gjelder risikoen for blodpropp bør selvfølgelig den tas på alvor, men i følge flere anerkjente nettsteder er det slik at Diane kun øker forekomsten av blodpropp med 1-4 tilfeller pr 10 000 kvinner årlig. Når det gjelder andre bivirkninger finner du informasjon hos helsetjenesten hvorfra du kan kjøpe Diane, samt via lenkene nedenfor. Der kan du også lese om utsatte grupper som ikke bør benytte Diane, om bruk, om dosering, med mer.

Les mer

  • Her er pakningsvedlegget for Diane
  • Her kan du lese hva Lommelegen skriver
  • Her kan du lese om kjøp av slankemedisin
  • Her kan du lese om kjøp av minipiller
  • Her kan du lese om kjøp av p-plaster