Du kan bestille Yasmin på nett

Sist oppdatert

Sjekk hvordan du lovlig kan kjøpe Yasmin p-piller på nett. Dette er p-piller som gir god beskyttelse mot uønsket graviditet og om kommer med flere andre fordeler. Blant annet har mange god erfaring med å benytte Yasmin mot kviser og uren hud.

Derfor bør du velge dette prevensjonsmiddelet

Den største fordelen et naturligvis at Yasmin p-piller gir tilnærmet 100 prosent beskyttelse mot uønsket graviditet, men det finnes også andre fordeler. En av disse er effekten mot kviser og i følge drugs.com har mange god erfaring med å benytte Yasmin mot uren hud. Mange har også god erfaring med Yasmin fordi disse p-pillene gir god blødningskontroll. Andre fordeler er at denne p-pillen kan redusere menstruasjonssmerter og i tillegg er dette et godt valg dersom du er bekymret for vektøkning.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Hvordan kjøpe Yasmin lovlig på nett?

Dersom du har fylt 18 åt kan du lovlig kjøpe Yasmin p-piller fra en nettbasert helsetjeneste som også tilbyr andre medisiner. Forklaringen på at det er mulig/lovlig, er at du tilbys legekonsultasjon og denne konsultasjonen som foregår skriftlig er inkludert i prisen. Britiske myndigheter regulerer denne helsetjenesten som driver helt lovlig og du kan trygt kjøpe Yasmin og andre p-piller fra deres nettsider. Dersom du ønsker å bestille Yasmin kan du benytte denne lenken.

Dersom du velger å kjøpe Yasmin p-piller fra denne helsetjenesten får du et autentisk prevensjonsmiddel som er godkjent for salg i Norge. Videre tilbyd du en diskret behandling med fokus på personvern og du kan selv kontrollere behandlingen du bestiller. Både legen som skriver ut resept og apoteket som sender din bestilling er godkjent av EU (legen) og norske helsemyndighter (apoteket) og vi kan garantere at det er helt lovlig å kjøpe medisiner fra deres nettsider.

Ikke kjøp fra kriminelle

Helsetjenesten omtalt ovenfor er en av ytterst få nettsteder hvorfra det er lovlig å bestille Yasmin og andre legemidler. De fleste aktørene driver med andre ord ulovlig og du må for all del ikke kjøpe medisiner fra slike nettsteder. I tillegg til å bryte loven risikerer du nemlig å ende opp med et falskt og/eller skadelig produkt som kan gi alvorlig helseskade. Mangel på tilbud om legekonsultasjon, dårlig norsk og manglende informasjon om nødvendige godkjennelser er ting som gjerne avslører ulovlige nettapotek.

Nyttig informasjon

Dersom du velger å bestille Yasmin på nett får du et effektivt prevensjonsmiddel som blant annet kan hjelpe mot kviser. Videre får du en p-pille som mange har god erfaring med, men vi understreker at det sannsynligvis ikke er alle som vil bli fornøyde. Hvilken p-pille som er det beste valget for en bestemt person avhenger av en rekke faktorer og det finnes ingen fasit.

Alle legemidler kan gi bivirkninger og når det gjelder Yasmin og andre p-piller er det først og fremst i en tilvenningsfase at slike uønskede reaksjoner oppstår. Videre er det slik at enkelte utsatte grupper ikke bør benytte Yasmin, for eksempel kvinner som har diabetes. Viktig informasjon om dette og om bivirkninger finnes hos helsetjenesten hvorfra du kan bestille Yasmin lovlig, samt via lenkene nedenfor.

Les mer