Alli, virker det?

Sist oppdatert

Alli slankepiller ble i fjor relansert og nå kan vi her i Norge bestille lovlig på nett. Er Alli slankepiller som virker? Hvordan er eventuelt slankeeffekten? Hvordan kjøpe Alli på nett? Hva med risikoen for bivirkninger? Svarene finner du i denne artikkelen.

Ja, Alli virker mot overvekt

Alli er et reseptfritt legemiddel som garantert virker mot overvekt og effekten er meget godt dokumentert. Den aktive ingrediensen Orlistat er nemlig den samme som finnes i det reseptbelagte slankeproduktet Xenical og legemidler som dette må kunne vise til svært god dokumentasjon og grundig testing før de godkjennes. Det finnes med andre ord ingen tvil om at Alli virker mot overvekt og nedenfor kan du lese mer om slankeeffekten.

Oppdatering: Det er dessverre ikke lenger mulig å bestille Alli. To meget gode og rimelige alternativer er CoffeeForte med grønn te og grønn kaffe, samt dette slankemiddelet som blokkerer enda mer fett enn Alli.

Vi her i Norge kan trygt kjøpe original Alli fra denne populære nettbutikken som tilbyr rask og diskret levering via Posten og/eller UPS. På deres nettsider finnes fullstendig informasjon om alt i fra dosering til risiko for bivirkninger og du kan også bestille en rekke andre helseprodukter, for eksempel produkter mot impotens, hårtap, grått hår, uønsket hårvekst, med mer. Legg eller merke til at du kan spare en god del penger på å kjøpe mer enn 1 måneds forbruk av Alli slankepiller i samme ordre.

Derfor bør du velge dette slankeproduktet

Det finnes mange fordeler med dette slankeproduktet og den største fordelen er naturligvis at Alli virker effektivt mot overvekt. Som nevnt er det en godt dokumentert påstand og via lenkene nederst på siden kan du lese mer om dette. En annen fordel er at Alli er rimelige enn slankemedisinen Xenical, samt at du kan bestille uten resept. Xenical kan for øvrig også bestilles lovlig på nett. Videre bør du legge merke til at mengden av virkestoffet Orlistat er noe redusert i den nye utgaven av Alli, noe som betyr redusert risiko for bivirkninger. (Bivirkninger kan likevel forekomme og da som regel knyttet til fordøyelsen).

Hvordan virker det?

Alli virker på samme måte som Xenical og kort forklart er dette en såkalt fettblokker. Kort forklart påvirker virkestoffet Orlistat enzymer som bryter ned fett i kroppen og resultatet blir at mindre fett tas opp. Faktisk kan Alli blokkere og fjerne opp mot 28 prosent av alt fettet du får i deg og det vil naturligvis gi utslag på vekta. Med bakgrunn i studier antas det at du nesten vil fordoble vekttapet ved å benytte Alli når du skal slanke deg. Vi nevner til slutt at Alli ifølge studie omtalt på mayoclinic.org gir et så stort vekttap at helsegevinsten er betydelig.

Les mer