Slik kan du kjøpe Valtrex på nett

Sist oppdatert

Valtrex er en effektiv medisin som virker mot herpes genitalis, herpes munnsår og helvetesild. I denne artikkelen finner du blant annet tips om hvordan du lovlig kan kjøpe Valtrex på nett og om hvordan du får resept.

Derfor bør du velge Valtrex

Dette er en effektiv medisin og en av fordelene er at Valtrex (valcyclovir) kan benyttes mot herpes genitalis (underlivet), herpes labialis (munnsår) og herpes zoster (helvetesild). En annen stor fordel er at dette legemiddelet virker raskt og effektivt mot plagsomme symptomer som kløe og svie, ofte innen 24 timer. Legg ellers merke til at Valtrex også kan benyttes som en forebyggende behandling, samt at brukere er usedvanlig fornøyd med denne medisinen mot herpes. På nettstedet drugs.com har for eksempel mange brukere delt sin erfaring med Valtrex og i snitt gir de karakteren 9 av 10.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Hvordan kjøpe Valtrex?

Du kan kjøpe Valtrex på nett og gå resept, fra en nettbasert helsetjeneste som tilbyr ekte legemidler. Forklaringen på det er at denne helsetjenesten tilbyr legekonsultasjon, noe som også sikrer en trygg behandling. Mer informasjon om hvorfor du lovlig kan kjøpe Valtrex fra deres nettsider har vi lagt ut her. For lovlig bestilling av legemidler kan du benytte denne lenken.

Dersom du velger å kjøpe Valtrex eller andre legemidler mot kjønnssykdommer fra den helsetjenesten vi lenker til får du et originalt legemiddel som er godkjent for salg til Norge. Videre får du en diskret behandling fra en helsetjeneste som kun benytter norske apotek og EU-godkjente leger. Fokus på personvern, rask og diskret levering, samt fokus på en trygg og riktig behandling er blant det som kjennetegner denne seriøse nettklinikken. Legekonsultasjon og resept er for øvrig inkludert i prisen.

Ikke kjøp fra kriminelle

De fleste nettsteder hvorfra du kan kjøpe Valtrex og andre medisiner driver ulovlig og vi slutter oss til myndighetenes advarsler mot slike aktører. Det de selger er som regel ulovlige, falske og potensielt skadelige legemidler som det er ulovlig å kjøpe. Videre inneholder sjeldent ulovlige medisiner det forpakningen lover og du vil aldri få pengene igjen. Kjøp aldri medisiner fra et nettsted som ikke tilbyr legekonsultasjon og som ikke kan vise til godkjennelse fra et EU/EØS land.

Nyttig om dette legemiddelet

Valtrex anses som et relativt mildt legemiddel og de fleste brukere som har delt sine erfaringer på nett melder ikke om bivirkninger. Slike uønskede reaksjoner kan imidlertid forekomme, blant annet i form av hodepine eller kvalme. Du kan lese mer om dette hos helsetjenesten hvorfra du lovlig kan kjøpe Valtrex på nett.

Der kan du også lese om effekten, dosering og utsatte grupper som ikke bør benytte Valtrex, for eksempel gravide eller personer med nedsatt nyrefunksjon. Når det gjelder dosering vil den avhenge av hvilken type herpes som skal behandles, noe du også kan lese mer om hos den nevnte helsetjenesten. Det viktigste i den sammenheng er for øvrig at du alltid tar Valtrex og andre legemidler som foreskrevet av lege.

Les mer