Medisin mot herpes

Sist oppdatert

Det finnes en mulighet til å bestille medisiner lovlig på nett og blant annet kan vi her i Norge trygt kjøpe medisin mot herpes. Legekonsultasjon er inkludert i prisen og vi behøver derfor ikke å ha resept fra før og vi kan velge mellom de godkjente legemidlene Valtrex, Famvir og Aciclovir (Zovirax).

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Vil du kjøpe medisin mot herpes på nett?

Fra en seriøse nettbasert helsetjeneste kan vi her i Norge kjøpe medisin mot herpes og andre legemidler på nett. Denne helsetjenesten sørger for at alt foregår helt lovlig det er helt trygt. Det fordi denne helsetjenesten tilbyr konsultasjon med EU-godkjent lege, noe som blant annet er viktig for at du skal få en trygg og effektiv behandling. Dersom du ønsker å kjøpe medisin mot herpes online kan du benytte denne lenken.

Oppdatering: Grunnet nytt regelverk er det i skrivende stund ikke mulig å kjøpe medisin mot herpes lovlig online. Du kan fremdeles kjøpe andre legemidler via lenken ovenfor.

Ved kjøp av medisiner mot herpes eller andre kjønnssykdommer får du ekte og godkjente legemidler, du tilbys en diskret og trygg behandling med fokus på personvern og det er som nevnt helt lovlig, vel å merke ved bestilling fra helsetjenesten vi lenker til. De tilbyr for øvrig konkurransedyktige priser med frakt, resept og legekonsultasjon inkludert i prisen. Videre er både legen som behandler din bestilling og apoteket som sender denne godkjent av Europeiske og/eller norske helsemyndigheter.

Ikke kjøp falske legemidler

De fleste nettsteder som selger medisin mot herpes og andre legemidler drives av kriminelle som selger falske, ulovlige og/eller skadelige medisiner. Latterlig lave priser, dårlig norsk, manglende godkjennelser og manglende tilbud og legekonsultasjon er noe av det som kjennetegner ulovlige nettapotek som du bør holde deg langt unna. I tillegg til å bryte loven risikerer du nemlig alvorlig helseskade

Disse medisinene kan du bestille

Dersom du skal kjøpe herpes medisin på nett kan du i skrivende stund velge mellom de tre godkjente legemidlene Valtrex, Famvir og Aciclovir (Zovirax tabletter). Dette er alle godkjente og effektive behandlinger og alle kan benyttes både som forebygging og til behandling. Videre er det slik at alle disse legemidlene virker mot de fleste typer herpes og blant annet kan benyttes mot munnsår og herpes i underlivet.

I følge lommelegen.no er Zovirax er den medisinen som oftest anbefales mot herpes, mens det i følge brukeranmeldelser på drugs.com er Valtrex som gir mest effektiv behandling. Fordelen med Famvir er rask effekt og redusert risiko for bivirkninger. Legg merke til at det foreløpig ikke finnes en kur som kan fjerne herpes simplex viruset. Legemidlene omtalt ovenfor virker imidlertid effektivt mot symptomene.

Viktig om legemidler

Alle legemidler kommer med en risiko for bivirkninger og det gjelder også for medisin mot herpes som du kan kjøpe på nett. Videre er det slik at enkelte ikke bør benytte et bestemt legemiddel, for eksempel på grunn av allergi eller graviditet. Utfyllende informasjon om dette finnes hos helsetjeneste hvorfra du kan kjøpe medisin mot herpes, samt via lenkene nedenfor. Der kan du også lese om effekt, dosering, med mer. Utfyllende informasjon om det å kjøpe medisiner på nett har vi lagt ut i denne artikkelen.

Les mer