Hvordan kjøpe Zovirax tabletter?

Sist oppdatert

Zovirax tabletter er en medisin som virker effektivt mot alle typer herpes og dette er en behandling som brukes mye her i Norge. I denne artikkelen kan du blant annet lese om fordeler med dette legemiddelet, samt om muligheten til å kjøpe Zovirax lovlig på nett.

Derfor bør du velge Zovirax tabletter

Zovirax (Aciclovir) er som nevnt en behandling som virker mot alle typer herpes og det betyr at disse tablettene både kan benyttes mot kjønnsherpes (herpes genitales), munnsår og helvetesild. Videre anses som nevnt Zovirax som en effektiv medisin mot disse helseplagene og er sammen med Valtrex (les vår omtale) de legemidlene som foreskrives mot herpes her i Norge. Andre fordeler er at effekten merkes raskt, at dette legemiddelet også kan brukes forebyggende, samt at de aller fleste brukerne har god erfaring med Zovirax tabletter mot herpes. På nettstedet drugs.com har for eksempel brukere som har delt sin erfaring gitt en snittkarakter på imponerende 8,6 av 10 poeng.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Hvordan kjøpe Zovirax lovlig online?

Dersom du bor i Norge og er over 18 år kan du nå lovlig kjøpe Zovirax og andre medisiner mot herpes på nett. Det betinger imidlertid at du bestiller fra denne nettbaserte helsetjenesten som tilbyr konsultasjon og resept gjennom EU-godkjent lege. Denne konsultasjonen skjer normalt skriftlig og er også viktig for at du skal få riktig behandling.

Oppdatering: Grunnet nye regler er det i skrivende stund ikke mulig å kjøpe herpesmedisin på nett. Du kan imidlertid bestille andre legemidler fra helsetjensten vi anbefaler.

Helsetjenesten hvorfra du lovlig kan kjøpe Zovirax tabletter og andre medisiner mot kjønnssykdommer reguleres av britiske helsemyndigheter og de tilbyr kun autentiske legemidler som er godkjent for salg i Norge. Faktisk samarbeider de nå med et norsk apotek som vil pakke og sende din bestilling som innen kort tid vil ankomme i en diskret forpakning. Legg også merke til at du tilbys sikre betalingsløsninger, muligheten til betalingsutsettelse og en diskret behandling fra en seriøs helsetjeneste som har strenge retningslinjer i forhold til personvern.

Ikke kjøp ulovlige medisiner

Det finnes en rekke nettsteder som selger ulovlige og falske medisiner og disse kan være svært skadelige. Riktignok er problemet størst når det gjelder potenspiller, men også andre medisiner tilbys fra såkalte ulovlige nettapotek. Kjøp aldri Zovirax eller andre legemidler fra et nettsted som ikke tilbyr konsultasjon med EU-godkjent lege og som ikke oppgir hvilket godkjent apotek din bestilling sendes fra.

Informasjon om dette legemiddelet

Dersom du velger å kjøpe Zovirax tabletter fra helsetjenesten omtalt ovenfor får du en trygg og effektiv behandling mot alle typer herpes, men det betinger at medisinen tas som foreskrevet av lege. Det betinger også at du er ærlig når du fyller ut konsultasjonsskjemaet i forbindelse med bestilling. Det fordi legen bruker disse opplysningene for å avgjøre om du trygt kan benytte Zovirax.

Ved bruk av nye legemidler er det ikke uvanlig at bivirkninger oppstår og Zovirax kan blant annet forårsake hudutslett og hodepine. Videre er det slik at noen utsatte grupper ikke bør benytte disse tablettene og det gjelder blant annet gravide, ammende og personer som lider av diabetes. Utfyllende informasjon finnes via lenkene nedenfor, samt på sidene til helsetjenesten hvorfra du kan kjøpe Zovirax helt lovlig.

Les mer

  • Klikk for pakningsvedlegget
  • Klikk for å lese om erfaringer med Zovirax (Aciclovir)
  • Klikk for å lese om andre medisiner mot herpes
  • Klikk for å lese om medisin mot kjønnsvorter
  • Klikk for å lese om slankemedisin