Brun & Slank, virker det?

Sist oppdatert

Virker Brun & Slank? Er det virkelig mulig at et kosttilskudd både kan gjøre det slankere, samt gi finere og brunere hud? Hvor kan du kjøpe Brun & Slank? Spørsmålene finner du svar på i denne artikkelen hvor vi ser nærmere på dette kosttilskuddet fra Lectinect.

Virker Brun & Slank?

Ja! Alt tyder på at Brun & Slank virker like bra som forhandleren hevder og vel så det. Med alt mener vi kunnskap om de aktive ingrediensene i dette produktet, inkludert studier, forskning og erfaringer fra brukere. Tre aktive ingredienser sørger for en brunere og mer gyllen hud som blir sunnere. Tre andre aktive ingredienser sørger for at det blir enklere å gå ned i vekt. Brun & Slank lever med andre ord opp til navnet og slankeeffekten inkluderer både økt fettforbrenning og redusert søtsug.

Vil du kjøpe Brun & Slank?

Dersom du ønsker en brunere og slankere kropp anbefaler vi at du velger å kjøpe Brun & Slank direkte fra forhandleren sine kampanjesider. Der kan du i skrivende stund kjøpe hele to måneders forbruk til kun 79 kroner og da er frakt inkludert. Det er et meget godt tilbud som er helt bindingsfritt. Dersom du er fornøyd og ønsker å fortsette med Brun & Slank er prisen for en måneds forbruk 199 kroner, dersom du bestiller via lenken ovenfor.

Derfor blir du brunere

Betakaroten er naturlig nok en viktig ingrediens i Brun & Slank og den positive effekten på huden er godt dokumentert. I tillegg til en flott brunfarge beskytter blant annet betakaroten mot soleksem og fordelene stopper ikke der. En positiv effekt på synet og et styrket immunforsvar er også fordeler med Betakaroten. Du kan lese mer om fordelene med Betakaroten på stylecraze.com.

Brun & Slank inneholder også ingrediensene kobber og sink som begge er viktige for huden. Kobber er blant annet viktig for produksjon av melanin i huden og det er dette stoffet som gjør oss brune. Sink er også viktig for en sunn hud og også for skoffskiftet, med mer. Du kan lese mer om sink på nettdoktor.no og på livestrong.com kan du lese om hvorfor tilskudd av sink kan hjelpe overvektige personer.

Derfor blir du slankere

Sink kan som nevnt bidra til at du går ned i vekt, men Brun & Slank inneholder også ingredienser som virker langt mer effektiv mot overvekt. En av disse er tangsorten Ascophyllum nodosum, også kjent som grisetang, brown seaweed, med mer. Denne ingredienser virker først og fremst vet å sørger for økt forbrenning og effekten har blitt dokumentert gjennom en rekke studier som blant annet er publisert i tidsskriftet Diabetes, Obesity and Metabolism.

Forklaringen på hvorfor denne ingrediensen virker er delvis det høye innholdet av jod som er viktig for en best mulig fettforbrenningen. Delvis kan også slankeeffekten fra Ascophyllum nodosum tilskrives virkestoffet fucoxanthin som øker forbrenningen en god del. Brun & Slank inneholder for øvrig også krom som er viktig for fettforbrenningen og som demper søtsuget, samt kolin. Sistnevnte er et lite kjent næringsstoff som blant annet er viktig for fettforbrenningen, noe du kan lese mer om her.

Dette potensmiddelet virke raskt