Hvordan bestille Cerazette på nett?

Sist oppdatert

Cerazette er en såkalt minipille som gir samme beskyttelse mot graviditet som vanlig p-piller (kombinasjonspiller) og som kommer med flere fordeler. Det kan du lese mer om i denne artikkelen hvor du også finner informasjon om muligheten til lovlig å bestille Cerazette på nett.

Derfor bør du velge denne minipillen

Cerazette er et prevensjonsmiddel som ikke inneholder østrogen og det betyr blant annet redusert risiko for blodpropp. Videre er dette en p-pille som kan benyttes av ammende, av kvinner som røyker og av kvinner som er over 35 år. Den største fordelen med Cerazette er med andre ord at fraværet av østrogen reduserer risikoen for bivirkninger. Legg ellers merke til at også Cerazette gir tilnærmet 100 prosent beskyttelse mot uønsket graviditet.

Få med deg dette

Legg merke til at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett. Noe av grunnen til dette er de mange tvilsomme nettapotekene som selger falske og potensielt skadelige kopier av legemidler. Andre årsaker er risiko for feilmedisinering og for at du bryter loven. I skrivende stund kjenner vi dessverre ikke til noen nettsteder hvorfra du trygt og lovlig kan kjøpe reseptbelagte medisiner.

Hvordan kjøpe Cerazette lovlig på nett?

Fra en nettbasert helsetjeneste som reguleres av britiske myndigheter kan du som har fylt 18 år lovlig bestille Cerazette og andre prevensjonsmidler. Du kan også kjøpe andre legemidler som ikke er reseptfrie, fordi denne helsetjenesten tilbyr legekonsultasjon inkludert i prisen.  Det betyr at du får foreskrevet en behandling som er trygg og at alt foregår helt lovlig. For å bestille Cerazette eller andre medisiner kan du benytte denne lenken.

Dersom du velger å kjøpe Cerazette fra denne helsetjenesten får du et autentisk legemiddel som er godkjent for salg i Norge. Videre vil legen som vurderer din bestilling være godkjent av EU og apoteket som pakker og sender din bestilling i en diskret forpakning er norsk. Du kan selv kontrollere både apoteket og medisinene du kjøper. For mer informasjon om hvorfor det er lovlig å bestille Cerazette fra denne helsetjenesten henviser vi til artikkelen kjøpe medisiner.

Ikke kjøp ulovlig

Svært mange nettsider som tilbyr deg å kjøpe Cerazette driver dessverre ulovlig og du bør ikke engang vurdere å kjøpe medisiner fra slike aktører som lokker med lave priser. I tillegg til å bryte loven risikerer du nemlig å ende opp med et skadelig produkt som ikke er produsert av et godkjent legemiddelfirma. Bestill aldri Cerazette eller andre legemidler fra nettsider som ikke tilbyr legekonsultasjon eller som ikke kan vise til godkjennelse fra et EU/EØS land.

Nyttig informasjon

Cerazette anses å forårsake færre bivirkninger enn andre p-piller og anbefales derfor til en rekke kvinner. Det er imidlertid slik at alle legemidler kan medføre bivirkninger, noe det finnes informasjon om hos helsetjenesten hvorfra du kan bestille Cerazette. Der finnes også informasjon om hvem som ikke bør benytte dette prevensjonsmiddelet, om bruk, med mer. Denne typen informasjon finnes også via lenkene nedenfor.

En gjennomgang av nettsteder hvor brukere har delt sin erfaring med Cerazette viser at flertallet er meget fornøyde, men også at mange er misfornøyde og da gjerne grunnet uregelmessige blødninger og vektøkning. Også for andre p-piller er det slik at erfaringene er delte og det finnes med andre ord ingen p-piller som passer best for alle. Dersom du er redd for å gå opp i vekt er for øvrig Yasmin er alternativ som ofte anbefales og også dette prevensjonsmiddelet kan bestilles via helsetjenesten omtalt ovenfor.

Les mer